top of page
Website - culture building.jpg
Logo - studio.sgnfcnt Beige.png

In vier stappen werken aan je cultuur

Culture building is niet alleen voor grote merken. Elk merk, groot of klein, bouwt een cultuur. Het versterkt het fundament van je merk. De belangrijkste stappen hebben we voor je op een rij gezet.

Begin bij je visie
De visie van je merk is het meest kritische onderdeel van je onderneming. Welke wereld ben je aan het creëren? Definieer jouw ambitieuze en gedurfde visie en help je team hieraan herrineren. Denk aan de visie van LEGO: 'A global force for Learning-through-Play'.  and develop the builders of tomorrow'Een inspirerende visie zet mensen aan om mee te willen bouwen aan jouw idee.

Definieer je merkwaarden
De waarden van je merk geven richting aan de keuzes, houding en acties van je onderneming. Merkwaarden zijn je kompas om zaken mee te doen en een maatstaaf om gedrag te meten. Het helpt je bij elke beslissing die jij en je team maken. Dus: move aside uitgebreide merkdocumenten, hello merkwaarden!

Start en bewaak rituelen
"Customers will never love a company until the employees love it first", Simon Sinek. Bouw aan wekelijkse activiteiten om je teamleden en hoogtepunten van je onderneming te vieren. Rituelen verankeren je cultuur door de ervaringen die ze creëren voor jou en je team. Ze zorgen voor werkplezier en verbinding, houvast bij veranderingen en onderscheiden je onderneming.

Walk-that-talk
Wij zijn er fan van – walk-that-talk merken. Als aanjager van je visie, ben jij het voorbeeld. Jij belichaamt de DNA van de cultuur. They are watching you, so practice what you preach

Jij maakt de wereld mooier voor anderen, wij zijn er voor jou. Let's connect!

Share on:

An empowering friend.
Shouldn't we all have one?
bottom of page