top of page
bicycles-street-amsterdam.jpg
Logo - studio.sgnfcnt Beige.png

Hocus focus – zo richt jij je op wat echt belangrijk voor je is

De wereld is volop in ontwikkeling. Altijd en overal. Merken spelen hier een grote rol in. Maar hoe blijf je bij en zorg je dat je de basis van je merk op orde hebt? 

Geef je merk karakter
Archetypes zijn karakters gebaseerd op ons collectieve onbewuste. Ze roepen automatisch gedachten- en gevoelspatronen op. Een archetype helpt je om de ambities van je onderneming om te zetten in een herkenbare karakter. Het is het startpunt voor hoe je je sociaal gedraagt, maar ook je huisstijl en tone-of-voice. Het zorgt ervoor dat je consistent kunt communiceren vanuit één gedachtegoed. Zo blijf je betrouwbaar, herkenbaar en geef je richting aan je merk.

Ga de verbinding aan
'People don't engage with brands that don't engage with people'. Aandacht geven is het grootste goed van je merk. Bedrijven communiceren nog vaak in eenrichtingsverkeer: zenden wat zij belangrijk achten. Door aandacht te geven, krijg je aandacht. Zoek de verbinding met de mensen die belangrijk zijn voor je merk. Hierdoor groeit het vertrouwen, begrijp je de wensen (of uitdagingen) van je doelgroep beter én blijven ze loyaler aan je merk.

Houd het simpel
Elk merk wil opvallen. Er kan veel tijd verloren gaan in het 'anders' willen zijn. Jouw ambities maken jou uniek. Focus je op het bestaansrecht van je merk. Een heldere one page strategy zorgt voor eenvoud en helpt je geïnspireerd te blijven en de vrijheid te creëren om mee te gaan met de tijdsgeest van jouw doelgroep. Jouw ideeën zijn het waard.

Wil je meer aandacht voor jouw merk? We zijn er voor je.
Let's connect!

Share on:

Realiseren van long-term relaties

Wederzijdse communicatie vergroot de engagement. Door het publiek te betrekken bij de ontwikkeling en projecten van de organisatie, creëer je fans. (‘People don’t engage with brands that don’t engage with people’.)

You(th) Got The Power - stories
An empowering friend.
Shouldn't we all have one?
bottom of page