top of page
MU_Logo House of Swan.png
Logo - studio.sgnfcnt Chocolate.png

House of Swan – visual identity

Een warm welkom: thuiskomen en leven vanuit jezelf. Harmonie, balans en toegankelijkheid voor het persoonlijke merk House of Swan.  

House of Swan begeleidt mensen door middel van healing en coaching in persoonlijke processen met als doel balans en harmonie te vinden. Een ambitieus doel, in een maatschappij waarin we worden uitgedaagd om weg te gaan bij onszelf. Het merk vraagt om een harmonieus, toegankelijk maar moderne visuele identiteit voor het aantrekken van zowel particuliere als zakelijke klanten in een tijd met veel keuze.

Toverwoord: toegankelijkheid
De visual identiteit van House of Swan heeft een moderne uitstraling. Door de herkenbaarheid in taal en metaforen en de moderne uitstraling door kleur en compositie, wordt het toegankelijk voor zowel klanten met meer ervaring als klanten met minder ervaring in healing en coaching.  

MU_Website House of Swan.png

Toverwoord:
toegankelijkheid

Door de herkenbaarheid in taal en metaforen en de moderne uitstraling door kleur en compositie, wordt het toegankelijk voor zowel klanten met meer ervaring als klanten met minder ervaring in healing en coaching.

MU_Style guide House of Swan.png
MU_Visitekaartje House of Swan.png

Thuiskomen bij je eigen merk
House of Swan is het merk van Conny Althuizius. Het beeldmateriaal op de website is gemaakt door Conny en de kleurcombinaties, lettertypen en composities zijn zorgvuldig samengesteld. Het persoonlijke merk heeft een geborgen en warme uitstraling, dat aansluit bij de praktijk. Dat is nog eens thuiskomen bij je eigen merk!

Helemaal in balans

De kleuren van House of Swan zijn geinspireerd door het materiaalgebruik en beeldmateriaal van Conny en de praktijk. Hierdoor creeëren we een totaalbeleving. Door te kiezen voor duurzame natuurlijke producten voor het drukwerk, trekken we dit door en is alles helemaal in balans.

Samen ontdekken wat werkt voor jouw merk? Let's connect!

Client: Conny Althuizius namens House of Swan
Services: visual identity, website

Share on:

An empowering friend.
Shouldn't we all have one?
bottom of page