Thumbnail website studio.sgnfcnt.jpg

Hoe zet ik branding in voor mijn merk? Waarom is het belangrijk? En wat zijn de voordelen van branding? De masterclass branding geeft antwoord op al deze vragen!

Je hebt het misschien al vaker voorbij horen komen; branding. Maar wat houdt het precies in? Waarom is het belangrijk om na te denken over je merkidentiteit? Welke voordelen haalt de organisatie hieruit? En vooral, waar begin je? In de masterclass kom je meer te weten over branding en hoe je dit in de praktijk kunt opbouwen voor jouw organisatie. 

De masterclass helpt je bij het bepalen van je merkidentiteit en geeft je handvaten om aan de slag te gaan met branding binnen jouw organisatie. Kortom, een waardevolle ervaring voor (beginnende) ondernemers en communicatieprofessionals.

Masterclass branding
De masterclass branding wordt meerdere keren in het jaar gegeven. De kosten van de workshop zijn €75. Wil je op de hoogte worden gehouden van de beschikbare data? Geef je gegevens op, dan ontvang je een eenmalige e-mail met de beschikbare data. Liever een incompany workshop?

Meer informatie over de masterclass

Bedankt voor je bericht!