top of page
Logo - studio.sgnfcnt Beige.png

You(th) Got The Power – campagne voor Young Africa

Young Africa is vastbesloten om de enorme werkloosheid onder Afrikaanse jongeren te veranderen. Een ambitieus plan dat een overtuigende campagne nodig heeft. 

Young Africa biedt innovatieve en impactvolle oplossingen voor jeugdwerkloosheid in Afrika – het continent met de grootste populatie jongeren ter wereld. Vastbesloten om verandering te brengen in de grote jeugdwerkloosheid, heeft Young Africa de ambitie om 500.000 op te leiden tegen 2025.

Jongeren centraal als bron van inspiratie
In de nieuwe campagne van Young Africa 'You(th) Got The Power' staat de jeugd van Afrika in hun kracht. De positionering van Young Africa luidt: ‘Empowering youth in Africa to give them access to their potential’. Zo zorgt Emmanuel voor duurzame stroom, bouwt Mary een beter leven voor zichzelf en haar familie en is Luis Pedro klaar om de wereld te voeden. That's the spirit!

You(th) Got The Power - photo

Jongeren centraal als bron van inspiratie

Young Africa gelooft in de kracht en potentie van jonge mensen. Zij zijn hun grootste inspiratie. De energie en dynamiek van jonge mensen is het perfecte instrument om een betere wereld te creëren.

You(th) Got The Power - social media
You(th) Got The Power - poster

Realiseren van long-term relaties
De innovatieve en impactvolle oplossingen van Young Africa kunnen zonder (vaste) donateurs niet worden gerealiseerd. Door de zichtbaarheid van Young Africa te vergroten, een scherpe positionering en empowering storytelling, brengen we mensen dichterbij Young Africa.

Met een gedurfde ambitie, de jeugd geportretteerd zoals wij hen zien (krachtig en vol ambitie) én oprechte aandacht voor onze audience, bindt Young Africa zich aan haar publiek. Met corporate presentatie voor een duidelijk verhaal naar zakelijke partners en de online campagne om harten van (potentiële) donateurs te verwarmen.

Door jongeren, door jongeren, voor jongeren
Door positieve en ambiteuze statements van jongeren in Afrika, inspireren en motiveren we jongeren in westerse landen om bij te dragen aan het doel om werkloze jongeren op te leiden. Hierdoor maken zij samen met Young Africa een levenslange impact voor de jeugd (en hun omgeving) in Afrika.


Samen ontdekken wat werkt voor jouw merk? Let's connect!

Client: Christian Schaefer en Dorien Beurskens namens Young Africa International
Services: positioning, strategy, creative direction en brand identity design

Share on:

Realiseren van long-term relaties

Wederzijdse communicatie vergroot de engagement. Door het publiek te betrekken bij de ontwikkeling en projecten van de organisatie, creëer je fans. (‘People don’t engage with brands that don’t engage with people’.)

You(th) Got The Power - stories
You(th) Got The Power - poster
You(th) Got The Power - website
An empowering friend.
Shouldn't we all have one?
bottom of page