top of page

Mensen en merken die het verschil maken in hun kracht zetten.

Merken ontstaan uit een ideaal, een idee. Ze hebben de potentie verandering te brengen – iets te veranderen voor een ander, de wereld mooier te maken.

 

Wij houden van walk-that-talk merken die belangrijke en ambitieuze uitdagingen niet uit de weg gaan. Terwijl zij de wereld mooier maken, zijn wij er voor hen. Samen creëren we een merk die in het oog springt, de aandacht trekt en harten verovert.

Iván Gemin

Creative

Iván gelooft dat door oprechte aandacht voor de ander en ruimte voor identiteit, je significante verandering kunt realiseren. Als designer werkte hij voor non-profit en commercieel organisaties. Hij gebruikt enthousiasme en zijn expertise om anderen te inspireren.

Onze waarden

Co-creatie Samenwerken om ideeën te realiseren. We werken samen om iedereen toegang te geven tot nieuwe ideeën en mogelijkheden te vergroten.

 

Verwondering Indruk maken door te verrassen. We dagen de status quo uit en doen het goede buitengewoon goed.

 

Diversiteit Benutten van de verschillen die er zijn. We delen verschillende perspectieven en verhalen – voor een ander en nieuw geluid.

Wat we doen

We zijn er voor je – op veel verschillende manieren staan we je bij. We werken hiervoor samen om het beste uit je merk te halen.

We ontwikkelen een ervaring en gevoel rondom de identiteit van je merk.

Merkstrategie

We creëren een visuele identiteit om je merk tot leven te brengen.

Brand design

We vertalen je brand design naar een online presence.

Digital design

+ Naming

+ Slogan

+ Positionering

+ Internal branding

+ Coaching

+ Campagnes

+ Creative direction

+ Fotografie

+ Illustratie

Hoe we het doen

Samen ontdekken we de drijfveren van je merk: het kenmerkende idee dat je merk vormt. Het is de stem van de visie waarin je gelooft en waarvoor je wilt gaan.

Discovery

1

We formuleren een inspirerende onepager met je positionering en brand concept. Dit vormt de basis van je Brand Playground: het speelveld van je merk.

Strategy

2

Jouw drijfveren zetten we om naar een systematisch design om je merk tot leven te brengen. We helpen je om merk consistent en herkenbaar te implementeren.

Creation

3

We nemen je mee in het uitrollen van je merk, zodat je merk gaat leven. We zetten alle kanalen van je merk in om jouw verhaal te delen met je publiek.

Delivery

4

bottom of page