top of page

Harmonie, balans en toegankelijkheid voor een persoonlijk merk

House of Swan begeleidt door middel van coaching en healing bij persoonlijke processen met als doel balans en harmonie. Een ambitieus doel in een maatschappij waarin we worden uitgedaagd om weg te gaan bij onzelf.

Het merk vraagt om een harmonieus, toegankelijk, maar moderne visuele identiteit voor het aantrekken van particuliere en zakelijke klanten in een tijd met veel keuze.

Brand design

House of Swan

Warm welkom: thuiskomen bij jezelf

Toverwoord: toegankelijkheid

De visuele identiteit van House of Swan heeft een moderne uitstraling. Door de herkenbaarheid in taal en metaforen en de keuze van moderne kleuren en composities, wordt het toegankelijk voor zowel klanten met ervaring als klanten zonder ervaring in healing en coaching.

Thuiskomen bij je eigen merk

House of Swan is het merk van Conny Althuizius. Het beeldmateriaal op de website is gemaakt door Conny en de kleurcombinaties, typografie en composities zijn zorgvuldig samengesteld. Het persoonlijke merk heeft een warme en geborgen uitstraling, dat past bij de praktijk. Dat is nog eens thuiskomen bij je eigen merk!

De kleuren van House of Swan zijn geïnspireerd door het materiaalgebruik en beeldmateriaal van Conny. Door te kiezen voor natuurlijke producten voor drukwerk, creëren we een totaalbeleving. 

bottom of page